Video recruitment: de juiste kandidaat voor uw vacature

Met Cammio video recruitment maakt 1ToDrive het mogelijk om buitenlandse kandidaten op afstand te bereiken, zodat het wervings- en selectieproces versneld wordt en er een beter visueel profiel geschetst kan worden. Op deze manier weet 1ToDrive de juiste match te maken voor diverse opdrachtgevers uit de transportsector.

Werving en selectie van kandidaten

1ToDrive is een gespecialiseerd Nederlands uitzendbureau, met name gericht op de transportsector. Het uitzendbureau werft door heel Europa professionele vrachtwagenchauffeurs en matched deze met Nederlandse transportbedrijven. Waar men voorheen voornamelijk gebruik maakte van telefonische interviews, bleek het toch lastig te zijn om te bepalen of de geïnterviewde ook daadwerkelijk de juiste persoon was. Echter, Cammio video recruitment bleek de oplossing te zijn.

Persoonlijk vanaf een afstand

Cammio creëerde voor het werven en selecteren van buitenlandse kandidaten een gehele workflow om online interviews af te nemen. Deze geavanceerde methode zorgt er voor dat 1ToDrive beter inzicht krijgt in de kandidaten. Daarnaast zorgt video recruitment voor een enorme besparing in tijd. Persoonlijk, vanaf een afstand – altijd en overal. Dat is waar video recruitment voor staat!

Presenteren aan opdrachtgevers

Door het gebruik van video recruitment kon 1ToDrive potentiële matches op een boeiende en betekenisvolle manier presenteren aan opdrachtgevers. Klanten hebben nu het gevoel dat ze de chauffeur al eerder kunnen 'ontmoeten'. Op deze manier stelt video recruitment 1ToDrive in staat een concurrentievoordeel te behalen en een positie als voorkeursleverancier van ervaren vrachtwagenchauffeurs op de markt te claimen.

Interviewen was nog nooit zo makkelijk!

Ook de kandidaten weten onze nieuwe manier van interview te waarderen. Door persoonlijk geïnterviewd te worden via video en de 1ToDrive-recruiter op het scherm te zien, voelen de chauffeurs zich meer verbonden met de recruiters. Vrachtwagenchauffeurs zijn constant onderweg, Cammio biedt hen de mogelijkheid om zichzelf te presenteren via video met hun mobiele telefoon, ongeacht waar ze zich op dat moment bevinden! Wilt u meer weten over video recruitment? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan!


SAMEN EEN KOP KOFFIE DRINKEN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER OP ONZE CONTACTPAGINA OF STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@1TODRIVE.COM!