op zoek naar Professionele vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel?

De vraag naar professionele vrachtwagenchauffeurs en ander logistiek personeel is hoger dan ooit tevoren. 1ToDrive zoekt de verbinding tussen vraag en aanbod door het werven van chauffeurs en logistiek personeel uit heel Europa, maar hoofdzakelijk uit Oost Europese landen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel waardoor we de hoge vraag en eisen binnen de markt het hoofd kunnen bieden. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Professionele Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs

1ToDrive werft vrachtwagenchauffeurs en ander logistieke professionals voor transportorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Daarbij richten we ons op vrachtwagenchauffeurs en professionals uit Oost-Europese landen zoals Polen, Roemenië en Litouwen.

Wat heeft u nodig?

Allereerst willen we u leren kennen, uw bedrijf en uw wensen. Op basis hiervan spreken we ons netwerk aan en gaan we op zoek naar de professionals die u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Mochten we die niet direct kunnen vinden, dan verbreden we onze zoektocht vanuit onze lokale kantoren zoals in Katowice (Polen), Cluj-Napoca (Roemenië) en Vilnius (Litouwen).

Sollicitatieprocedure

Nadat we meerdere kanshebbers hebben gevonden, starten we onze sollicitatieprocedure. Tijdens deze fase leren we de kennis, ambitie en ervaringen kennen van de sollicitanten, die we vervolgens kunnen matchen met uw wensen en ambities.

Cammio: videorecruitment

Na een gedegen screening waarin we tevens de referenties van de sollicitanten nagaan, vragen we ze om een persoonlijke boodschap op te nemen met videorecruitmentool Cammio. Zo krijgt u direct een goed beeld van de sollicitanten. Is er een match? Dan zorgen wij voor een passend onderkomen, verzekeringen en vergunningen.

Meer weten?

Er zijn verschillende manieren waarop 1ToDrive bijdraagt aan het succes van uw onderneming. Naast onze uitgebreide kennis en ervaring met de werving en selectie van Oost-Europese chauffeurs en ander logistiek personeel, kunnen we nog veel meer voor u betekenen. We kunnen u bijvoorbeeld door middel van onze online portals waardevolle inzichten verschaffen in uw personeelskosten. En omdat 1ToDrive de wettelijke werkgever is, kunt u uzelf volledig richten op uw core business.

Ontdek meer over wat 1ToDrive voor uw organisatie kan betekenen en neem contact met ons op! We vertellen u er graag meer over.

SAMEN EEN KOP KOFFIE DRINKEN?  

LAAT JE GEGEVENS ACHTER OP ONZE CONTACTPAGINA OF STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@1TODRIVE.COM!