Veelgestelde vragen

WERKGEVERS

Hieronder leest u de meest gestelde vragen door onze opdrachtgevers. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 


Ik ben op zoek naar een chauffeur, wat nu? 

Bent u als werkgever op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C of CE? We helpen u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe medewerker! Bij 1ToDrive werken Internationale chauffeurs met ieder hun eigen specialisme.

Denk onder andere aan:

  • Betonmixer chauffeurs
  • Chauffeurs winkeldistributie
  • Trekker oplegger chauffeurs
  • Tankwagenchauffeurs
  • Etc.

Onze chauffeurs zijn fulltime of parttime beschikbaar. De ene chauffeur werkt graag binnen de landsgrenzen, de ander rijdt graag internationaal en vindt het niet erg om heel de week van huis te zijn.

Ik ben op zoek naar een productiemedewerker, kan 1ToDrive mij helpen? 

Naast vakbekwame vrachtwagenchauffeurs bent u ook voor gemotiveerde magazijnmedewerkers, monteurs en productiekrachten bij ons aan het juiste adres.

Hoe maakt 1ToDrive mijn zoektocht naar personeel makkelijker? 

1ToDrive brengt Internationale werknemers en werkgevers in de transport- en logistieke wereld bij elkaar. We houden ons bezig met het werven, selecteren en uitzenden van vakkundige internationale medewerkers voor uw bedrijf. 1ToDrive neemt de werkgeversrisico’s voor u uit handen, doordat we wettelijk werkgever worden. Zo kunt u zorgeloos ondernemen. Als ondernemer plukt u de vruchten van samenwerken met 1ToDrive: u profiteert van deskundig advies en u beschikt over flexibele medewerkers, zonder dat u risico bij ziekte of verzuim loopt.

Graag maken we een afspraak om de flexibele behoefte van uw bedrijf in kaart te brengen.

Waar vind ik de algemene voorwaarden? 

U vindt de algemene voorwaarden onder de pagina ‘Downloads’ op onze website. 

Hoe geef ik de gewerkte uren van een uitzendkracht door?  

Werknemers of uzélf kunnen de gewerkte uren invullen in de digitale urenportal. Zo is het mogelijk om de uren te controleren en goed te keuren. Bespreek met uw contactpersoon op de vestiging welke werkwijze het beste bij uw wensen past.

Hoe wordt het salaris van een EU-medewerker bepaald? 

Al het personeel dat bij 1ToDrive werkt wordt betaald volgens de Nederlandse wetgeving. Het salaris (en eventuele andere voorwaarden) wordt bepaald op basis van de CAO die bij de inlener gevolgd wordt. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat de medewerker die u via 1ToDrive inleent op de juiste manier beloond wordt.

Loop ik als werkgever nog risico wanneer ik een internationale medewerker via 1ToDrive inzet?

U loopt als werkgever geen risico, 1ToDrive is juridisch werkgever. Door het juridisch werkgeverschap aan ons uit te besteden, vermindert u uw ondernemersrisico’s en wordt uw organisatie flexibeler. Zo heeft u bijvoorbeeld geen kosten bij ziekte, geen verplichtingen bij ziektebegeleiding en geen contractrisico’s.

SAMEN EEN KOP KOFFIE DRINKEN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER OP ONZE CONTACTPAGINA OF STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@1TODRIVE.COM!