over ons

Chauffeurs of logistiek personeel nodig? 1ToDrive helpt u graag!

Bent u als opdrachtgever in de transport -of logistieksector op zoek naar personeel? Dan bent u bij 1ToDrive aan het juiste adres.  1ToDrive is een Nederlands uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel. De werving van geschikte kandidaten geschiedt in alle landen binnen Europa, maar hoofdzakelijk uit Oost-Europese landen. Ons enthousiaste team van medewerkers weet voor diverse opdrachtgevers keer op keer de juiste kandidaten aan te leveren.

Kennis en ervaring

Vanwege de jarenlange ervaring op het gebied van werkgelegenheid van personeel in het goederentransport en uitgebreide kennis van de logistiek – en transportsector, is 1ToDrive de aangewezen partij voor de werving van nieuw personeel. Doordat we een groot netwerk hebben opgebouwd en intensief onderhouden, kunnen we u garanderen dat we altijd de juiste persoon vinden.

Persoonlijke benadering

1ToDrive kijkt graag samen met u naar wat voor personeel u op zoek bent. We zetten ons altijd in om de beste oplossing te vinden wat betreft het vinden van geschikte chauffeurs en logistiek personeel. Door ons te focussen op de werving van kandidaten in een groot gedeelte Europa, biedt dit vele mogelijkheden. Door in kaart te brengen wat uw wensen zijn, kunnen wij de juiste medewerker voor u vinden. Daarbij streven we altijd naar een langdurige relatie tussen u als opdrachtgever, de medewerker en 1ToDrive.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze werkwijze, een vacature aanmelden of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

SAMEN EEN KOP KOFFIE DRINKEN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER OP ONZE CONTACTPAGINA OF STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@1TODRIVE.COM!